Rahoitu.fi opiskelijalle

| | 0 Comments

Opiskelijabudjetilla eläminen saattaa ajoittain tuntua raskaalta ja haluaisitkin ehkä lähteä kartoittamaan muitakin vaihtoehtoja rahoittaa opiskelijaelämääsi. Tällöin kannattaa tutustua Rahoitu.fi-nimiseen sivustoon, josta olemme koonneet perustiedot pähkinänkuoressa tähän artikkeliin.

Millaiselle opiskelijalle Rahoitu.fi sopii?

Näppärä Rahoitu.fi sopii opiskelijalle, joka etsii nopeaa, turvallista ja maksutonta tapaa kilpailuttaa lainatarjoukset. Se sopii tilanteisiin, joissa opiskelija-arki on päässyt kerta kaikkiaan yllättämään ja rahaa pitäisi saada tässä ja nyt. Laina voi auttaa myös halutessasi keskittyä pääsykokeisiin lukemiseen kaikessa rauhassa, mutta taloudellinen tilanteesi ei tähän jousta ilman lainaa.

Sivuston kautta myös opiskelijalla on mahdollisuus hakea kilpailutettua vakuudetonta lainaa täyttämällä vain yhden ainoan lainahakemuksen. Kilpailutetun lainan avulla opiskelija voi jatkaa omaa opiskelija-arkeaan taas kaikessa rauhassa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että voidaksesi hakea lainaa Rahoitu.fi-palvelun kautta luottotietojesi on oltava kunnossa!

Rahoitu.fi voi auttaa myös sellaista opiskelijaa, jolle on kertynyt useita pienempiä lainoja. Joukossa voi olla esimerkiksi korkeakorkoisia kulutusluottoja, joiden pelkistä koroista syntyy aivan liian suuri lovi opiskelijan ennestään pieneen budjettiin. Valitettavan moni opiskelija kärsii maksuvaikeuksista ja joissakin tapauksissa toisten maksuvaikeuksilla tehdään jopa tuottoisaa bisnestä.

Yhdistämällä useat erilliset lainat yhdistelylainan avulla velkaantunut opiskelija voi säästää rahaa ja saada taloutensa kuntoon. Yhdistelylainan kilpailuttaminen ja vertailu onnistuu helposti Rahoitu.fi-palvelun avulla, joten opiskelijan on hyvä muistaa myös tämä vaihtoehto, jos oma taloudellinen tilanne tuntuu lukuisten velkojen vuoksi ylitsepääsemättömän raskaalta. Kun lainojen lukumäärä pienenee, on oman talouden kehitystä ja tilannetta myös entistä helpompi seurata. Moni yhdistelylainan hankkinut asiakas onkin ollut sitä mieltä, että tämä seikka on usein jopa rahansäästöä tärkeämpi syy valita yhdistelylaina. Kun omasta taloudenpidosta tulee aiempaa selkeämpää, opiskelijan stressi vähenee ja hänelle jää entistä enemmän aikaa keskittyä opintoihinsa!

multicolor-business