Joulupaita opiskelijan pehmeään pakettiin

| | 0 Comments

Opiskelijalle voi olla vaikeaa keksiä lahjaa, mutta pehmeä paketti ilahduttaa aina, ja hauska joulupaita on kiva vaihtoehto. Humoristiset joulupaidat ovat muuten myös tämän hetken biletrendi, joten opiskelijalta löytyy luultavasti runsaasti käyttöä tällaiselle paidalle. Monen opiskelijan kotona on viileää, jolloin paita lämmittää myös kivasti koti-iltoina. Kun on aika lähteä iltarientoihin, toimii sama paita trendikkäänä asuna – kätevää, eikö totta? Hauska joulupaitaperinne on rantautunut Suomeen USA:sta ja se on tuttu myös Briteissä. Yhä useampi suomalainenkin on omaksumassa tämän perinteen – opiskelijat etunenässä. Löydät tämän artikkelin vinkeillä hauskat joulupaidat helposti ja stressittömästi.

Mistä joulupaita opiskelijalle?

Hauska ja mukava joulupaita löytyy Partykingiltä. Erityisen hauskoja joulupaitoja ovat LED-valoilla varustetut paidat, kuten Make it Rein Punainen LED -joulupaita tai Joulupukki Savupiipussa LED -joulupaita. Partykingin joulupaidoista löytyy huumorintäyteistä twistiä, joten ne sopivat huumorintajuiselle opiskelijalle. Perinteisten paitojen lisäksi Partykingiltä löytyy myös joululiivejä.

Joulupaitojen ja -liivien tilaaminen Partykingiltä on helppoa ja nopeaa. Nettishoppailu vähentääkin lahjojen ostamiseen liittyvää stressiä ja sinulle jää tavallista enemmän aikaa keskittyä kivaan yhteiseen tekemisen ja vaikkapa loistavan aterian valmistamiseen.

Anna lahjaksi itsesi joulupaidassa

Jos olet etsimässä lahjaa rakkaallesi, yksi kiva vaihtoehto on antaa lahjaksi itsesi joulupaidassa. Partykingiltä löytyy nimittäin hauskoja Joululahja-joulupaitoja, joissa paitaan pukeutunut henkilö muistuttaa suurta lahjapakettia. Tässä paidassa on punaisella pohjalla pieniä valkoisia pilkkuja ja suuri vihreä rusetti kruunaa kokonaisuuden. Paidasta löytyy jopa lahjapakettikortti! Voit jopa hankkia samanlaiset paidat sekä sinulle ja rakkaallesi, jolloin olette toinen toistenne parhaat lahjat. Näin kiva lahja löytyy Partykingiltä alle 50 eurolla ja on hyvä vaihtoehto opiskelevalle rakkaalle.

Hanki samalla myös muita lahjoja

Joulupaitojen lisäksi samaan tilaukseen löytyy Partykingiltä muitakin kivoja lahjaideoita, joista edullisimmat maksavat alle euron! Opiskelijabudjetilla elävä ilahtuu varmasti edullisista lahjaideoista, sillä opiskelijan budjetti on tunnetusti yleensä erityisen tiukka. Alle eurolla Party Kingiltä voi hankkia lahjaksi vaikkapa tekstiilitusseja tai tekosavukkeita. Tasan eurolla Partykingiltä löytyy esimerkiksi ruiskun mallisia korostuskyniä, jotka ovat hauska idea vaikkapa sairaanhoitajaopiskelijalle. Kun luettavana on paksuja tenttimateriaaleja, on tärkeät kohdat hyvä merkitä korostuskynällä ja ruiskun mallinen korostuskynä tuo tehtävään pientä kaivattua hilpeyttä.

multicolor-business