Rörfokus laittaa kylppärin kuntoon opiskelijabudjetilla

| | 0 Comments

Jos opiskelijakämpän putket vuotavat ja kylppäri kaipaa muutenkin pientä piristystä, on aika tehdä jotain. Pienellä opiskelijabudjetilla voi olla haastavaa tehdä kylppärin muodonmuutosta, mutta onneksi Rörfokus-niminen verkkokauppa tarjoaa myös pieneen budjettiin sopivia ratkaisuja! Opiskelijabudjetilla sisustaminen on muutoinkin haastavaa, mutta siinä on mahdollista onnistua, kunhan käyttää hieman mielikuvitusta! Jos sinulla on alan koulutusta, niin aina parempi, mutta ilman koulutustakin kyllä pärjää, kunhan hakee inspiraatiota vaikkapa somen upeista sisustuskuvista! Halutessasi voit myös palkata alan opiskelijan auttamaan sinua opiskelijakämppäsi kunnostamisessa!

Rörfokus tutuksi

Ellei Rörfokus ole sinulle vielä tuttu, kannattaa tutustua siihen tämän pähkinänkuorimaisen koosteen avulla! Rörfokus pääkonttoreineen sijaitsee Gävlessa, Ruotsissa mutta suomalaisten sisustajien onneksi verkkokauppa palvelee näppärästi myös suomalaisia asiakkaita. Yritys on perustettu 2009. Nykyisin se keskittyy LVI-palveluihin, erilaisiin putkiasennuksiin, kylpyhuoneremontteihin, alan myymälätoimintaan sekä verkkokaupan ylläpitämiseen. Yrityksellä on lähes 60 työntekijää ja 2017 se avasi Gävleen myös kylpyhuonealan myymälän, joka on kooltaan huikeat 500 neliömetriä.

Rörfokuksen verkkokaupasta löytyy noin 16 000 erilaista alan tuotetta, joten myöskään etäyhteyksien päästä ostoksia tekevien verkkokaupan asiakkaiden ei tarvitse suinkaan tyytyä vaatimattomiin valikoimiin! Rörfokus tarjoaa myös oivallisen esimerkin hyvin toimivasta asiakaspalvelusta, joten siitä kannattaa ottaa mallia, etenkin, jos opintosi valmentavat sinua asiakaspalvelutehtäviin!

Opiskelijabudjetin vaihtoehtoja

Opiskelijakämpän putkistojen kunnosta vastaa yleensä vuokranantaja eikä opiskelijan yleensä kannata tuhlata vähäisiä ropojaan opiskelijakämpän kylpyhuoneen putkistojen tai hanojen uusimiseen. Sen sijaan, jos kylpyhuoneen putkistossa tai esimerkiksi wc:ssa ilmenee jotakin vikaa, on tärkeää ottaa mahdollisimman pian yhteyttä joko vuokranantajaan tai isännöitsijään, jotta kylpyhuone saadaan mahdollisimman pian kuntoon ja esimerkiksi vesivahingoilta vältyttäisiin. Jos vuokranantaja on yksityinen, voi hänellekin vinkata Rörfokuksen mahtavista valikoimista!

Vaikka kaikki olisikin kylpyhuoneessa periaatteessa toimintakunnossa, voi opiskelijakämpän kylppäri silti näyttää ja tuntua kovin ankealta. Pienelläkin opiskelijabudjetilla on kuitenkin helppo kohentaa kylppärin ilmettä Rörfokuksen avulla! Tällaisessa tilanteessa kannattaa panostaa esimerkiksi pieniin ja käytännöllisiin sisustustuotteisiin, jotka tuovat kylppäriin kivaa tunnelmaa, ja jotka on helppo ottaa mukaan valmistumisen jälkeen. Esimerkiksi kaunis suihkuverho tuo kylppäriin kivaa tunnelmaa ja lisää yksityisyyttä. Opiskelijakämppä on yleensä kimppakämppä ja suihkun aikana onkin kiva vetää suihkuverho eteen, vaikka oven saisikin lukkoon. Näin suihkussa on tavallista helpompi rentoutua, vaikka muut kämppikset olisivatkin kotona. Tutustu siis Rörfokuksen suihkuverhoihin ja -tarvikkeisiin ja uudista opiskelijakämppäsi kylppärin ilme hetkessä!

Upea meikkipeili on yksi kiva, opiskelijan budjettiin sopiva, vaihtoehto. Se tuo ankeankin näköiseen kylppäriin ripauksen luksuksen tuntua. Upeimmat mallit maksavat useita satasia, mutta Rörfokukselta löytyy myös edullisempia, vain muutaman kympin maksavia meikkipeilejä. Jos osut verkkokauppaan tarjousten aikaan, saatat löytää Rörfokukselta yksinkertaisen meikkipeilin jopa alle kymmenellä eurolla! Meikkipeilin avulla on helppo loihtia näyttävä meikki niin koulu- kuin työpäiväänkin. Huoliteltu ulkonäkö lisää itsetuntoa, mikä puolestaan voi auttaa suoriutumaan haastavista tehtävistä. Opinnoissa tällaisia tehtäviä tulee lähes väistämättä vastaan!

Lääkekaappi on sekä käytännöllinen esine että parhaimmillaan upea sisustusesine. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lukittava Demerx-merkkinen lääkekaappi tuo opiskelijakämpän kylppäriin tyylikkään ilmeen. Kaapissa on helppo säilyttää ensiaputarvikkeita ja tärkeitä lääkkeitä. Näin lääkekaappi lisää myös kämpän turvallisuutta, kun ensiaputarvikkeet ovat siellä siististi ja näppärästi aina käden ulottuvilla. Lääkekaappi on myös kiva lahjaidea, jota voi toivoa vaikkapa tupaantuliaislahjaksi ensimmäiseen omaan kotiin.

multicolor-business